Oogstdag bij Groot Zandbrink

Oogstdag bij Groot Zandbrink

Twee jaar terug stonden we zo op de oogstdag in de Treek. Dit jaar mag het ook weer georganiseerd worden, en zijn wij ook weer van de partij met onze jam en chutney. Vanuit de organisatie wordt het volgende gemeld: U bent van harte welkom, de toegang is gratis. Inschrijven vooraf is niet nodig, wel moeten we ’testen voor toegang’ toepassen.

Dat betekent dat u op uw smartphone een QR code heeft als bewijs of dat u een op papier geprint bewijs hebt met QR code. Beide kunt u aanmaken via de website https://coronacheck.nl/nl
H
et bewijs geeft aan dat u volledig bent gevaccineerd of dat u recent negatief getest bent of dat u al Corona heeft gehad.

Waar en wanneer vind het plaats? Zaterdag aanstaande, 28 augustus van 12.00-16.00 uur
op Groot Zandbrink het Oogstfeest 2021
 (Postweg 2, 3831 SE, Leusden)

Wat kunt u verwachten?
Deze middag staat in het teken van het agrarisch leven van weleer en dit laten herleven. Kennis en kunde van oude ambachten worden getoond en u kunt ook zelf bij diverse onderdelen de handen uit de mouwen steken.

Het is mooi om te zien hoe vroeger het  leven met handwerk en eenvoudige machines werd geleefd. Hoe leven en werken dicht bij de natuur stonden. Dit beeld willen we in herinnering houden en zoveel mogelijk mensen ermee kennis laten maken. Juist in deze moderne tijd is er weer volop aandacht voor circulair leven. Onze agrarische voorouders kunnen ons nog een lesje leren!

Komt u ook bij onze kraam kijken? Ik geef een inkijkje in het maken van jam zoals dit vroeger gebeurde, en hoe ik het nu maak.
tot zaterdag!

Nieuwsbrief

Intuit Mailchimp