Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Inkijkje op de boerderij

Inkijkje op de boerderij


Wat een enthousiast gezin hebben wij op bezoek gehad bij ons inkijkje op de boerderij. Lees hier hoe zij dit ervaren hebben:

Annelieke en Gerbrand,  
Heel erg bedankt voor de ontzettend leuke en vooral ook leerzame ochtend bij jullie op de boerderij! 
We hebben er allemaal heel erg van genoten. Zo mooi om het echte boeren leven te ervaren!  Zo puur, hard werken en tegelijk zo dicht bij de natuur  genieten van al het leven in en om de boerderij. Fijn dat jullie al jullie ervaringen met ons wilden delen.  We mochten de kalfjes de eerste melk (biest) geven.  In de schuur konden we de zwaluwen zien vliegen.. de nestjes waren er nog, maar de jonkies waren al uitgevlogen.  
En wat hebben we genoten van de koeien optocht door het land!   
De trekker die even dwars op de weg stond, zodat de koeien en wij veilig over konden steken! 
Na afloop ook in de echte boeren keuken heerlijke koffie uit boerenbond kopjes.  Met echte verse melk erin. Zo genieten. 
De kinderen vonden het ook zo leuk dat ze nog even met jullie kinderen konden spelen, onze dochter kreeg zelfs nog een rondleiding van jullie dochter.  Aan het eind mochten we nog een potje jam uitkiezen uit eigen tuin…. Heeerlijk.  
Dit willen we wel vaker doen, zeiden we onderweg naar huis 😊 
René en Marloes.

Jouw eigen beleving?
Ook voor jouw gezin of groep is het mogelijk deze unieke ervaring mee te maken bij de ochtendwerkzaamheden. Natuurlijk mag je ook meehelpen. Bijvoorbeeld helpen bij het kalfjes voeren. Je krijgt wat te drinken en per gezin een potje jam om mee naar huis te nemen. De werkzaamheden beginnen om 9.00 uur en duren ca. 1,5 uur. Het kan nog op 10 en 12 augustus. Eens iets anders voor in de vakantietijd?
Prijs: €5,00 per persoon, met een minimaal aantal van vier personen.


Komt de avond beter uit? Geen probleem, op dezelfde manier kan je ook deel nemen aan de avondwerkzaamheden. Deze beginnen om 16.00 uur met het gezellig samen ophalen van de koeien en duren zo’n 1,5 uur. Natuurlijk krijg je ook hier wat te drinken en per gezelschap een potje chutney mee naar huis. Ook hier kan het nog op 10 en 12 augustus. Prijs: €5,00 per persoon met een minimaal aantal van vier personen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *