IJS

IJS

Aan het eind van onze oprit vind je ons melkhuisje. Vanaf half maart tot aan eind oktober ben je 7 dagen per week van 11 tot 20 uur welkom voor een echt Boerensoftijsje. Hier staat een softijsmachine waar u zelf uw heerlijke Boeren softijsje kunt tappen.

Het Boerensoftijsje kan je zelf tappen uit de softijsmachine. Het wordt gemaakt van een heerlijke ijsmix gemengd met melk van onze Holsteiner koeien. Door € 2,20 in de daarvoor bestemde gleuf te stoppen, een hoorntje te plaatsen en op de tapknop te drukken komt er een heerlijk ijsje te voorschijn die u al wandelend kunt nuttigen.

Natuurlijk is het nog leuker om gebruik te maken van onze picknicktafel en al kijkend over onze weiland met onze schapen, kippen en koeien heerlijk te genieten van uw ijsje.

Heeft u geen contant geld? Geen probleem. Er staat ook een qr-code. Uitleg bij de machine.

OOK EMMERS!

Wilt u ons ijs niet missen in de wintermaanden? Kom dan op de zaterdag langs. Wij verkopen ons ijs ook in emmers van 1 liter. Deze is zeker 3 maanden houdbaar. Dus met kerst kunt u onze heerlijk vanille roomijs voorzien van ons kersenjam serveren. Als het emmertje tenminste tot die tijd dicht kan blijven...

Nieuwsbrief

Intuit Mailchimp