Schapen scheren

Schapen scheren

Met hemelvaart zin in een uitje? Wij gaan donderdag 26 en vrijdag 27 mei in kleine kring schapen scheren! Wat is deze speciale beleving? Natuurlijk het scheren van het schaap en alles wat daarbij hoort ervaren. Verder zijn er lammetjes om naar te kijken en te aaien, krijgen jullie een kop koffie/thee/limonade met wat lekkers en is er alle ruimte voor jullie vragen.

Daarnaast krijgen jullie een belevingspakket voor thuis met gewassen en gekaarde wol, uitleg van vilten en benodigdheden, zodat jullie thuis nog lekker door kunnen genieten door zelf aan de slag te gaan. Alles samen voor € 7,50 per persoon met een minimum van €30,00 per reservering. Duur: ca 1,5 uur. Tijden: 9.15, 11.00, 13.30 en 15.15 uur Reserveren via 06 373 11 004 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 28 mei: Verkoopdag en schapen scheren Tussen 11.00 en 16.00 uur worden de overige schapen geschoren. Je kunt kijken bij het scheren, bij het spinnen of karen. En natuurlijk verkopen we viltpakketten of de wol. Daarnaast zullen we rond deze tijd onze verse kaas weer hebben, die eind maart gemaakt is. Dit keer ook met kruiden.

Nieuwsbrief

Intuit Mailchimp